Friday, November 5, 2010

AkirNYa........

Assalamualaikum......
rindunya nak menconteng blog aku.dh mmg sgt2 lama aku tak tengok ang,rindu gilaa...haha
bila aku buka blog ni..dh banyak sawang rupanya...ok2 ari ni aku cuci ang ea.
mula2 aku kena ada sabun,clorox,syampu,beruih tembaga...haha
gila ke apa smpai kena ada beruih tembaga....
lama aku tak tengok ang ni sbb banyak gila kt keja aku yang nak kena buat...
sbb pertama: aku da exam la,,huhu...so aku kena stop sat  ngeeee~
pas2 ujung2 sem ni banayk benda yg nak kena siapkan
dan apa2 saja yg sama waktu dgnnya......haha
actually....aku dh abes final exam kot...2 yg dan2 mai dok menconteng tang ni aih
best sgt la ni.hehehe........
tapi paper sem ni agak susah laaaaaa....huhuhhu
tapi xpa...ang sabaq la munie noh
kan dh try dh.......so last sekali tawakal je yer...
baeeeeeeekk aku tawakal..i'allah,harap2 ok sume =)

oke dh siap2 nk balik becuti ni...so aku pon apa lagi bepoya2-poya la sat
haha....bukan sat...mmg lama sungguh....
tengok la kua ngan sapa.....hehe
org yg mmg kuat jalan,kuat merempit n bila dia merempit...waw!! kalah mat rempit taw ngeee~
kpd kamo jgn marah yeeerr.....(sekadar gurauan)

ok ni la orangnya......
 kamoo...

dan kegembiraan aku pon mau di tunjukan hahahaha.......ntah ape2
laaa..biaq la kan ni blog aku heeeee..... =)

 muka lps abes final axem hahaha........

oke 2 la time aku p berpoya-poya...
p jalan smpai x ingt nak balik....
ish3 loqlaq sungguh la....xtaw na ckp pa aih..
ok2 xyah ckp....yer2 baeeek aku x ckp ~ngeeee~

last sekali masa kt jj bukit tnggi plak kami jmpa benda yg comeeeey
ok aku mau tnjuk di sini gak...muahahaha
oke ni dai....tadaaaaaaaaaa!!!!
 comeeey2...
ha ni la binatang yg comeeey 2.....
tapi aku pon xtaw nama pa dia ni..tikus ka arnak ka hamster ka...ntah aku pon tak taw
yg penting dia comeeey....
mmmm...bleh tak klu ak g curi dia.......sbbnya dia sgt cooomeeeyyy haha....
 ok dh la...ni ja mukadimah blog yg dh bersawang+berhabuk!!!
uhuk...uhuk...uhuk!!
mmm...kan dh batuk...
padahnya bila x cuci............lalalallalala

p/h: ~selamat berchoooti~
        aku mao balik kg........dalam hati ada taman(bila mao jmpa mak+ayah+adik beradik)

1 comment:

~Property t0: said...

wowww...
i femes d cnie yaa...
heeeee~~